|
Tower Racing Forum
|
|
more amor por favor |
| Autor |
Wiadomość |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2026-04-10, 13:07 more amor por favor
|
|
|
| more amor por favor |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2026-04-14, 14:06
|
|
|
More amor por favor
https://www.facebook.com/share/v/1BYyEmHzmY/
Mój koment jako L. pod tym filmikiem Zofii Skrok
Lubię te Pani filmiki. Przebija w nich mocna i jednoznaczna życzliwość, jakiś rodzaj miłości.
Niedawno, jedząc pizzę w pobliżu pl. Konstytucji w Warszawie odkryłem plakat na ścianie z napisem: More amor por favor. Myślę, że dobrze pasuje do tego, co Pani filmuje od pewnego czasu.
Trzeba mieć jakieś pokłady tej miłości dla tego zakątka Warszawy, widząc wokół zaniedbania, ciągnące się od dziesięcioleci.
Popatrzmy na przykład na tę zardzewiałą rurę oddzielającą tory treningowe, widoczną na Pani fimikach. I co? Czy są jakieś plany, żeby ją wymienić? pozdr.
I odpowiedź Zofii Skrok
Wiktor Lubicz bardzo dziękuję za Pana komentarz 🙂
Jak Pan pewnie wie można zrobić dziesiątki różnych materiałów o jednym i tym samym miejscu.
A ponieważ miłość ci wszystko wybaczy, czy tam wypaczy 😉nie zauważyłam rury. Ale obiecuję i tym się zająć😉 |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2026-04-22, 18:05
|
|
|
More amor
Chwytający za serce reportaż Zofii Skrok z Agatą Stadnicką w tvp2 21.04.26 express reporterów. |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,042 sekundy. Zapytań do SQL: 10
|