|
Tower Racing Forum
|
Partynickie Prawo i Sprawiedliwość |
Autor |
Wiadomość |
Delicja
Uczeń

|
Wysłany: 2015-12-15, 17:50 Partynickie Prawo i Sprawiedliwość
|
|
|
J. zalewski i j. sawka na swoich facebookowych profilach co chwile wrzucają jakieś filmiki i zdjęcia ośmieszające PiS. Sawka nawet wierszyki układa. Śmieją się z Prezesa Kaczyńskiego, Prezydenta Dudy, Premier Szydło. że ich decyzje takie niedemokratyczne, że robią co chcą wbrew woli polaków i tym podobne. Ale żeby na siebie popatrzeć to już nie potrafią. A oni co? Ta sama glina.
Świątek- jak Prezes Kaczyński rządzi zza pleców sawki, zalewskiego i suchorzewskiego.
Sawka- najbardziej pasuje do prezydenta bo też pełni funkcję raczej wyłącznie reprezentacyjną.
Suchorzewski, prezes tego całego ich stowarzyszenia wyścigów to taka Szydło-Niby coś tam może ale bez akceptacji jaśnie oświeconego nic nigdy nie robi.
Najśmieszniejszy jest zalewski. On kojarzy mi się z Macierewiczem. Też dużo krzyczy i ma szał w oczach.
Mieli nawet swojego Ojca Tadeusza w postaci forum finisz- zawsze wyłączało się wtedy kiedy wypływało za dużo informacji o ich krętactwie.
Panowie spójżcie w lustro, niczym się nie różnicie od tych, któych krytykujecie. W kilka osób dorwaliście się do władzy, wyszarpaliście troche pieniędzy i decycujecie za wszystkich wmawiając im że to dla ich dobra. A tak naprawde w balona ich robicie, bo to głównie wy z tego korzystacie. Jakby było dla dobra ludzi to ludzie mieli by coś do powiedzenia. Jak narazie jedyne co moga to przyznać wam racje, pochwalić albo w jakiś inny sposób wejsć wam w tyłki. Takimi ludźmi się otaczacie. Innych opcji wogóle nie dopuszczecie.
Na koniec chciałabym zaznaczyć, że nie jestem ani zwolenniczką ani przeciwniczką partii PiS. Wykorzystałam to co mówi się o PiS ale nie chcę wchodzić w dyskusję polityczną. Chciałam tylko pokazać jakimi hipokrytami są ci ludzie z partynic. Jeśli obraziłam czyjeś poglądy polityczne to przepraszam. |
|
|
|
 |
Jarek
Uczeń

|
Wysłany: 2015-12-15, 19:03 Re: Partynickie Prawo i Sprawiedliwość
|
|
|
Delicja napisał/a: |
Najśmieszniejszy jest zalewski. On kojarzy mi się z Macierewiczem. Też dużo krzyczy i ma szał w oczach.
|
|
|
|
|
 |
Piotrek
Uczeń

|
Wysłany: 2015-12-16, 11:31
|
|
|
..................... |
|
|
|
 |
marek
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2015-12-17, 02:38 Re: Partynickie Prawo i Sprawiedliwość
|
|
|
Delicja napisał/a: |
Najśmieszniejszy jest zalewski. On kojarzy mi się z Macierewiczem. Też dużo krzyczy i ma szał w oczach. |
Prędzej Jarek Zalewski do Jurka Owsiaka podobny, niż do Macierewicza Krzyk i szał w oczach pasują.
Co do wpisu Piotrka, 700 zł za konia to fakt już z konsekwencjami budżetowymi, a 500 zł na dziecko, póki co w powijakach.
Podział kasy chyba sprawiedliwy, bo koń je więcej.
Nawiązując do polityki i wyścigów, mamy też POukładane władze, jak skład Trybunału Konstytucyjnego, o który toczy się spór w całej Polsce i w Europie, a nawet ostatnio ponoć i wódz plemienny Papuasów był zaniepokojony łamaniem demokracji w Polsce.
Cała władza w jednych rękach - i władza wyścigowa (PKWK) i organizator wyścigów (TS), nie ma to jak postkomunistyczny pluralizm . |
|
|
|
 |
marysa
Uczeń dolny śląsk

|
Wysłany: 2015-12-17, 12:17
|
|
|
Hehe dobre Delicja, naprawdę zabawny post. Chyba nie do wszystkich dotarło jeszcze jak to działa na partynicach . Jednego tylko bym się wystrzegała- porównując partynickie kierownictwo do pis robisz im uprzejmość. Do pięt nie dorastają ekipie Kaczyńskiego. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|