wyścigi '26
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Odpowiedz
Edyta Edyta
·
Zeby ich wszystkich , ktorzy biora w tym udzial cholera wziela. Naprawde zycze im wszystkiego najgorszego.
Odpowiedz
Renia Janik
·
Bydlaki.
Odpowiedz
Renia Janik
·
Okropne.a ci co oglądają jeszcze obrzydliwsci
Odpowiedz
Mar Pat
·
Zakaz tych wyścigów. Precz że sluzewcem i ich oprawcami. Niczym nie różnią się od Chińczyków gotujących psy
Odpowiedz
Mar Pat
·
I zaraz ci że sluzewca napiszą, że to piękny sport. To
nie sport
Odpowiedz
Aga Gunia
·
Chora rozrywka psychopatycznych potworów.
Odpowiedz
Marta Ewa
·
Ja p.....ę. Serio?! To jest na serio?! Żałosne. Czas zakaz wyscigow
not kidding. Zwierzeta to nie zabawki. Idioci niech znajda sobie inna "zyciowa pasje". Strzelanie kulkami z jarzebiny do siebie nawzajem, etc. Who cares.
Odpowiedz
Edytowano
Helena Urbaniak
·
Ale dlaczego tak robią!!!! BO CO????
Odpowiedz
Artur Arturas
·
Co jeszcze przyjdzie do łba tej dwunożnej dziczy, żeby sprawiać sobie przyjemność.
Odpowiedz
Anna Sroka
·
Niech wlasciciele koni ktorzy to robia pierw sprobuja na sobie to zastosowac i zobaczymy jak dlugo tak wytrzymaja , wprowadzic wysokie kary za to i protestowac przeciwko musimy pomoc zeierzetom
Odpowiedz
Karolina Karpinska
·
Szok, że to się dzieje !!!
Odpowiedz
Beata Szymaniak
·
Żenada , jak można tak męczyć zwierzęta .Hańba .!!!
Odpowiedz
Tamara Rachel
·
Chęć zdobycia kasy i prestiżu, doprowadza do wyzbycia się ludzkich odruchów i postępowania, a do głosu dochodzi okrutne traktowanie koni. Chciwość i obojętność to samo zło...
Edyta Edyta
·
Zeby ich wszystkich , ktorzy biora w tym udzial cholera wziela. Naprawde zycze im wszystkiego najgorszego.
Odpowiedz
Renia Janik
·
Bydlaki.
Odpowiedz
Renia Janik
·
Okropne.a ci co oglądają jeszcze obrzydliwsci
Odpowiedz
Mar Pat
·
Zakaz tych wyścigów. Precz że sluzewcem i ich oprawcami. Niczym nie różnią się od Chińczyków gotujących psy
Odpowiedz
Mar Pat
·
I zaraz ci że sluzewca napiszą, że to piękny sport. To
Odpowiedz
Aga Gunia
·
Chora rozrywka psychopatycznych potworów.
Odpowiedz
Marta Ewa
·
Ja p.....ę. Serio?! To jest na serio?! Żałosne. Czas zakaz wyscigow
Odpowiedz
Edytowano
Helena Urbaniak
·
Ale dlaczego tak robią!!!! BO CO????
Odpowiedz
Artur Arturas
·
Co jeszcze przyjdzie do łba tej dwunożnej dziczy, żeby sprawiać sobie przyjemność.
Odpowiedz
Anna Sroka
·
Niech wlasciciele koni ktorzy to robia pierw sprobuja na sobie to zastosowac i zobaczymy jak dlugo tak wytrzymaja , wprowadzic wysokie kary za to i protestowac przeciwko musimy pomoc zeierzetom
Odpowiedz
Karolina Karpinska
·
Szok, że to się dzieje !!!
Odpowiedz
Beata Szymaniak
·
Żenada , jak można tak męczyć zwierzęta .Hańba .!!!
Odpowiedz
Tamara Rachel
·
Chęć zdobycia kasy i prestiżu, doprowadza do wyzbycia się ludzkich odruchów i postępowania, a do głosu dochodzi okrutne traktowanie koni. Chciwość i obojętność to samo zło...
-
Gość
-
Gość
Odpowiedz
Monika Leocho
·
No to to już bestialstwo. Te pieniądze, to przysłaniają człowieczeństwo, na wszystkim chcą zarabiać kasę. SToP!!!! Czas zatrzymać machinę męczenia zwierząt.

Odpowiedz
Karolina Kamila Sikorska
·
Od małego dziecka zawsze w oczach koni widziałam straszy smutek , teraz w dorosłym świecie wiem dlaczego.. Bo ludzie to potwory największe na świcie i znęcają się nad tymi biednym zwierzętami..
Odpowiedz
Edytowano
Aga Kalinowska
·
Ja pier...kto wymyslil cos tak chorego?! I kto na to pozwolil?!
Odpowiedz
Dorota Longa
·
Potwory
Odpowiedz
Monika Chuda
·
Uwa jakaś masakra a właścicielowi też tak można zrobić.... ja pitole jak tak można to nie humanitarne
Odpowiedz
Anna Holewa-Cosar
·
Wieńczysława Nowak widać jak pani nienawidzi ludzi. Więc motywy którymi się pani kieruje uważam za mocno wątpliwe od strony etycznej.
Odpowiedz
Agata Rutkowska
·
Aż ciężko mi uwierzyć że wciąż stosowane są takie praktyki
Odpowiedz
Renata Chrapek
·
Tak to prawda, wszystko dla kasy zero dobrego serca.
Odpowiedz
Grzegorz Kaźmierczak
·
Niech sobie cochones zwiąże.
Odpowiedz
Małgorzata Flisiuk
·
Kiedyś konie musiały pracować, dlaczego teraz nie pozwolimy im poprostu spokojnie żyć i cieszyć oczu ich wyglądem?
Odpowiedz
Anna Jessi
·
Coś obrzydliwego tych co na to pozwalają i robią powiesiłabym na haku wstrętne bestialstwo .
Odpowiedz
Emilia Kozłowska
·
I tak pewnie jest już od lat , aż wreszcie Ktoś to nagłośnił. Proponuję tak okleić tych , którzy to stosują i niech sobie przebiegną ten dystans , a dodatkowo obok będzie biegła osoba , która będzie poganiała.
Odpowiedz
Edy Śka
·
okrucieństwo!!!
Odpowiedz
Jarosław Kozera
·
Co wy pierdolicie jakie języki przywiązane
Wam mózgi ktoś przywiązał do podeszwy
Monika Leocho
·
No to to już bestialstwo. Te pieniądze, to przysłaniają człowieczeństwo, na wszystkim chcą zarabiać kasę. SToP!!!! Czas zatrzymać machinę męczenia zwierząt.
Odpowiedz
Karolina Kamila Sikorska
·
Od małego dziecka zawsze w oczach koni widziałam straszy smutek , teraz w dorosłym świecie wiem dlaczego.. Bo ludzie to potwory największe na świcie i znęcają się nad tymi biednym zwierzętami..
Odpowiedz
Edytowano
Aga Kalinowska
·
Ja pier...kto wymyslil cos tak chorego?! I kto na to pozwolil?!
Odpowiedz
Dorota Longa
·
Potwory
Odpowiedz
Monika Chuda
·
Uwa jakaś masakra a właścicielowi też tak można zrobić.... ja pitole jak tak można to nie humanitarne
Odpowiedz
Anna Holewa-Cosar
·
Wieńczysława Nowak widać jak pani nienawidzi ludzi. Więc motywy którymi się pani kieruje uważam za mocno wątpliwe od strony etycznej.
Odpowiedz
Agata Rutkowska
·
Aż ciężko mi uwierzyć że wciąż stosowane są takie praktyki
Odpowiedz
Renata Chrapek
·
Tak to prawda, wszystko dla kasy zero dobrego serca.
Odpowiedz
Grzegorz Kaźmierczak
·
Niech sobie cochones zwiąże.
Odpowiedz
Małgorzata Flisiuk
·
Kiedyś konie musiały pracować, dlaczego teraz nie pozwolimy im poprostu spokojnie żyć i cieszyć oczu ich wyglądem?
Odpowiedz
Anna Jessi
·
Coś obrzydliwego tych co na to pozwalają i robią powiesiłabym na haku wstrętne bestialstwo .
Odpowiedz
Emilia Kozłowska
·
I tak pewnie jest już od lat , aż wreszcie Ktoś to nagłośnił. Proponuję tak okleić tych , którzy to stosują i niech sobie przebiegną ten dystans , a dodatkowo obok będzie biegła osoba , która będzie poganiała.
Odpowiedz
Edy Śka
·
okrucieństwo!!!
Odpowiedz
Jarosław Kozera
·
Co wy pierdolicie jakie języki przywiązane
Wam mózgi ktoś przywiązał do podeszwy
-
Gość
Odpowiedz
Elżbieta De Snoo
·
Natychmiast zamknąć to piekło a zarząd placówki do więzienia !
Odpowiada za to Rząd bo tam chodzą VIPy dla rozrywki !
Hańba !
Odpowiedz
Izabela Piechowicz Moskal
·
Wstydzę się za tych wszystkich ,,podludzi'' podłość wobec słabszych nie ma granic
Odpowiedz
Asha Em
·
Zwyrodnialstwo i barbarzyństwo!

Odpowiedz
Litwin Bogusław
·
Odpowiedz
Agnieszka Meksula
·
Co za idioci
Odpowiedz
Bożena Stojek
·
W życiu bym nie pomyślała, że to tak wygląda również protestuję NIE nad znęcaniem się nad zwierzętami koniec kropka
Odpowiedz
Elzbieta Tumilowska
·
Dla pieniedzy czlowieka kon cierpi w 21 wieku. Rozumiem, ze jezdziec ciagnie i kon z bolu pedzi. Rozrywka ludzi bez serca i wspolczucia. Okropnosc.
Odpowiedz
Aleksandra Malewska
·
Szkoda słów na tych wykolejonych ludzi , zacznijmy im wiążąc im tak samo łby do kostki i dać im czas co by zapierd…. tak jak te piękne stworzenie
Odpowiedz
Justyna Telesinska
·
Też tak myślę
Odpowiedz
Magdalena Pruss
·
Bandyty!!!!
Odpowiedz
Angelika SzywGu
·
Niestety cZŁOwiek jest tak okrutny, że czasem aż brak słów... Kto wpadł na taki chory pomysł?
Odpowiedz
Bozenna Czechowicz
·

Odpowiedz
Lidia Obłąk
·
Jaja im powiązać i do rajdówki doczepić.
Odpowiedz
Ilona Janowska
·
Jeśli tak na prawdę jest, to zrobiłabym to samo z tymi ludźmi. Barbarzynstwo.!!!!!!!!! Wszystkie zwierzęta są naszymi braćmi, mniejszymi, lub większymi, powinno się je szanować, kochać, a nie znęcać się nad nimi. Jednak karma wraca i ci co krzywdzą zwierzęta odczują tą samą krzywdę na sobie.!!!!!!!!!
Odpowiedz
Oktawia Babińska
·
Dramat... Ciężko się na to patrzy..
Odpowiedz
Mirosława Mirosława
·
Proponuję tym co to robią koniom zrobić to samo albo obciąć języki żeby nie przeszkadzały bo jeżeli taką pustkę mają w głowie to zapewne nic mądrego do powiedzenia też nie mają to po co im język
Odpowiedz
Molli Kitti
·
Ludzie opamietajcie sie .Nie moge zrozumiec jak mozna byc takim okrutnym w stosunku do zwierzat.Przeciez tak nie mozna zeby zwierzeta tylko cierpialy przezz nas.Zal serce sciska ze tak okrutny jest czlowiek.
Odpowiedz
Marysia Graczyk
·
A TERAZ POPROSZE CALEJ BANDZIE NA SLUZEWCU ZWIAZAC JEZORY AZ SPUCHNA
Odpowiedz
Małgorzata Owsepian
·
jestem przeciw znęcania się nad końmi aby zadowolić gawiedz i wygrać gotówkę. to sadystyczne i oburzające
Odpowiedz
Paula Dun
·
Ja pieprze kiedy to sie skończy. Ile czlowiek będzie znęcał sie nad zwierzętami. Dla własnej przyjemności i wygody. Zyjemy i dajmy żyć innym
Odpowiedz
Joanna Ratajczyk
·
I idzie taki palant obok konia....... Zakazać gonitw!
Odpowiedz
Edytowano
Aleksandra Iwona
·
A dlaczego oni to robią ?? Co komu przeszkadza język konia
Odpowiedz
Reni Koza
·
Musimy zmienić prawo w Polsce ì karać za takie postępowania.
Odpowiedz
Alina Lina Ina
·
Nie wiedziałam
nie chcę takiego świata i podłych ludzi 
Odpowiedz
Agata Frączek
·
Co za szmaciarze tak robią,wpierdol takim skurwy...
Odpowiedz
Elżbieta De Snoo
·
Natychmiast zamknąć to piekło a zarząd placówki do więzienia !
Odpowiada za to Rząd bo tam chodzą VIPy dla rozrywki !
Hańba !
Odpowiedz
Izabela Piechowicz Moskal
·
Wstydzę się za tych wszystkich ,,podludzi'' podłość wobec słabszych nie ma granic
Odpowiedz
Asha Em
·
Zwyrodnialstwo i barbarzyństwo!
Odpowiedz
Litwin Bogusław
·
Odpowiedz
Agnieszka Meksula
·
Co za idioci
Odpowiedz
Bożena Stojek
·
W życiu bym nie pomyślała, że to tak wygląda również protestuję NIE nad znęcaniem się nad zwierzętami koniec kropka
Odpowiedz
Elzbieta Tumilowska
·
Dla pieniedzy czlowieka kon cierpi w 21 wieku. Rozumiem, ze jezdziec ciagnie i kon z bolu pedzi. Rozrywka ludzi bez serca i wspolczucia. Okropnosc.
Odpowiedz
Aleksandra Malewska
·
Szkoda słów na tych wykolejonych ludzi , zacznijmy im wiążąc im tak samo łby do kostki i dać im czas co by zapierd…. tak jak te piękne stworzenie
Odpowiedz
Justyna Telesinska
·
Też tak myślę
Odpowiedz
Magdalena Pruss
·
Bandyty!!!!
Odpowiedz
Angelika SzywGu
·
Niestety cZŁOwiek jest tak okrutny, że czasem aż brak słów... Kto wpadł na taki chory pomysł?
Odpowiedz
Bozenna Czechowicz
·
Odpowiedz
Lidia Obłąk
·
Jaja im powiązać i do rajdówki doczepić.
Odpowiedz
Ilona Janowska
·
Jeśli tak na prawdę jest, to zrobiłabym to samo z tymi ludźmi. Barbarzynstwo.!!!!!!!!! Wszystkie zwierzęta są naszymi braćmi, mniejszymi, lub większymi, powinno się je szanować, kochać, a nie znęcać się nad nimi. Jednak karma wraca i ci co krzywdzą zwierzęta odczują tą samą krzywdę na sobie.!!!!!!!!!
Odpowiedz
Oktawia Babińska
·
Dramat... Ciężko się na to patrzy..
Odpowiedz
Mirosława Mirosława
·
Proponuję tym co to robią koniom zrobić to samo albo obciąć języki żeby nie przeszkadzały bo jeżeli taką pustkę mają w głowie to zapewne nic mądrego do powiedzenia też nie mają to po co im język
Odpowiedz
Molli Kitti
·
Ludzie opamietajcie sie .Nie moge zrozumiec jak mozna byc takim okrutnym w stosunku do zwierzat.Przeciez tak nie mozna zeby zwierzeta tylko cierpialy przezz nas.Zal serce sciska ze tak okrutny jest czlowiek.
Odpowiedz
Marysia Graczyk
·
A TERAZ POPROSZE CALEJ BANDZIE NA SLUZEWCU ZWIAZAC JEZORY AZ SPUCHNA
Odpowiedz
Małgorzata Owsepian
·
jestem przeciw znęcania się nad końmi aby zadowolić gawiedz i wygrać gotówkę. to sadystyczne i oburzające
Odpowiedz
Paula Dun
·
Ja pieprze kiedy to sie skończy. Ile czlowiek będzie znęcał sie nad zwierzętami. Dla własnej przyjemności i wygody. Zyjemy i dajmy żyć innym
Odpowiedz
Joanna Ratajczyk
·
I idzie taki palant obok konia....... Zakazać gonitw!
Odpowiedz
Edytowano
Aleksandra Iwona
·
A dlaczego oni to robią ?? Co komu przeszkadza język konia
Odpowiedz
Reni Koza
·
Musimy zmienić prawo w Polsce ì karać za takie postępowania.
Odpowiedz
Alina Lina Ina
·
Nie wiedziałam
Odpowiedz
Agata Frączek
·
Co za szmaciarze tak robią,wpierdol takim skurwy...
Odpowiedz
-
Gość
Powtórka z wcześniejszej akcji, identycznie rozgrywanej. Według promta i dalej automatycznie poprzez A.I.
Przed sezonem pretekstem było rzekome znęcanie się nad końmi.
W czerwcu pretekstem było rzekome męczenie koni podczas upałów.
A teraz pretekstem jest rzekome masowe wiązanie języka i męczenie koni.
Do listopada będą jeszcze dwie-trzy podobne akcje, m.in. z wykorzystaniem Gazety.
Profesjonalna robota mająca na celu w ostatecznym rachunku przejęcie całości lub części terenu wyścigów konnych na Służewcu.
Nie uda się się. Za trudne zadanie dla obecnej władzy.
Przed sezonem pretekstem było rzekome znęcanie się nad końmi.
W czerwcu pretekstem było rzekome męczenie koni podczas upałów.
A teraz pretekstem jest rzekome masowe wiązanie języka i męczenie koni.
Do listopada będą jeszcze dwie-trzy podobne akcje, m.in. z wykorzystaniem Gazety.
Profesjonalna robota mająca na celu w ostatecznym rachunku przejęcie całości lub części terenu wyścigów konnych na Służewcu.
Nie uda się się. Za trudne zadanie dla obecnej władzy.
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość