Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
na marginesie
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: 2025-05-18, 20:06     

Po porażce Kadora zgłosił protest nie wiadomo po co. Szczepan nie protestował...

Gość

Wysłany: 2025-05-19, 12:51     

Do gościa 22:10. Masz rację. Wkurzyłem się, bo protest niemiłosiernie wydłużył zatwierdzenie wyniku gonitwy. Do tego nie podano czego dotyczył protest.

Gość

Wysłany: 2025-05-19, 14:41     

Frekwencja w sobotę i niedzielę na Służewcu to porażka. Pozagrupowe gonitwy, najlepsze konie w Polsce, a na torze garstka osób.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-05-19, 19:10     

19.05.25
Tu jest wolność!
Jak widać, wolność w połączeniu z anonimowością niechybnie oznacza spadek poziomu.
Gdyby to ode mnie zależało, jednak kasowałbym wypowiedzi pozbawiene elementarnej kultury. Wówczas byłby odwieczny problem kryterów.
Podstawowe pytania: po co się wypowiadam i kto jest adresatem mojej wypowiedzi.
Nie piszmy bez sensu!!!
L.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-05-21, 14:00     

21.05.25
Po wiosennych klasykach
Czy od ostatniej soboty przez cztery dni goście napisali o naszych wyścigach coś mądrego? Szukam i nie widzę!
Szukam też gdzieindziej jakiś przynajmniej niegłupich komentarzy, czy refleksji i też nie widzę. Nawet Dorpat nic nie napisał.
Jeden dobry wywiad Romaniuka z Gorczycami pod Trafnews.pl. Romaniuk powoli nabiera klasy i po (samo)wyeliminowaniu Zielińskiego, staje sie nr 1.
Wcześniej dał sprawozdanie z 17/18 maja, co prawda bez smaczków, ale on nie jest od smaczków.
Pod Polish Jockey Club fb tylko info, że wygrały te i te konie, jakby ktoś nie wiedział. I nic. Zero komentarza.
Też ten maestro od 3Siekietek, co niedawno wrzucil swoją zachwycajacą twarz w zbliżeniu, napisał tylko, kto wygrał. Nic innego nie przyszło mu (jeszcze) do głowy.
A czy ja coś napisałem o naszych klasykach, zapytacie? Na szczęście nic nie muszę! Szczęśliwy czas! Injury time!
L.
p.s. Ten "dobry wywiad z Gorczycami" napisał nie Romaniuk, tylko Kurach - sprostował gość o 15:40. Kurach klasa!!! Amator w stylu angielskim!!!
p.s. 2. Zapomniałem o młodej Wiktorii Szostak, odnalazlem Full Blood i ...(link pod Droga do Derby); brawo Wiktoria!

Gość

Wysłany: 2025-05-21, 15:40     

Jaki Romaniuk? Tx, kup sobie lepsze okulary. Rozmowę z Patrykiem Gorczycą zrobił Michał Kurach. To już chyba trzeci taki wywiad z Gorczycą na Traf News od poprzedniego sezonu. Ale wywiadów brakuje, w poprzednim sezonie po każdym weekendzie na Traf News były rozmowy z bohaterami, a teraz od wielkiego dzwonu.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-09-30, 20:39     

30.09.25 Na marginesie po cztetech miesiącach uśpienia tej rubryki
Poziom dziennikarzy sportowych
W relacji Wirtualnej Polski/Sportowe Fakty z Wielkiej Warszawskiej przeczytałem m.in.:
cytat/Podczas imprezy odbyły się także: konkurs na najlepszą stylizację w kapeluszu, zakłady i obstawianie zwycięzcy przez publiczność, a także uroczystości związane z hołdem dla powstańców warszawskich, którzy towarzyszyli wydarzeniu".

gość
Gość
Wysłany: 2025-10-01, 07:51     

Dlaczego nie przychodzimy na wyścigi...bo w 2024 bilety na strefę B były za 89 zł w tym roku w maju na to samo wydarzenie 400zł ktoś tam oszalał???

Gość

Wysłany: 2025-10-01, 11:27     

Polish Hore Racing Globalization: selekcja hodowlana dla koni irlandzkich i francuskich dla ukraińskich i niemieckich właścicieli pod jeźdźcami z Azji centralnej sponsorowana przez spółkę Skarbu Państwa. A wiecie co jest najzabawniejsze? Że traf on-line ma większe obroty na wyścigi francuskie niż polskie i zgodnie z prawem nie musi odprowadzać procentu z obrotu na te wyścigi na rzecz PKWK. Ciekawe kiedyś ktoś na samej górze kapnie się jak to wszystko się poukładało.

Gość

Wysłany: 2025-10-01, 11:33     

Do dzisiaj Millennium Stud zabrało już milion z puli nagród na Służewcu do końca sezonu jeszcze z pół miliona wezmą. Gdyby im nie pudłowali koni w wielu wyścigach to zabraliby dwa razy więcej. Ogólnie obcokrajowcy przytulą około 30 procent puli nagród fundowanej na Służewcu przez polską spółkę skarbu państwa.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-10-01, 11:46     

moderator do gość 7:51 czy to jest prawdziwa informacja. Proszę o podanie żródla. Bez zródla skasuję.

Odpowiedz do tematu