Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
gościniec
Autor Wiadomość
tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-09-24, 21:14   

Do gościa 21:00
Gwoli ścisłości - jestem moderatorem od 31 lipca 2025.
Administratorem są właścicielki Tower Racing, panie Christina i Joanna Lipińskie. Moje hasło: forum Tower Racing nie jest przytułkiem dla umysłowo upośledzonych.
Jako moderator dbam o odpowiedni poziom tego miejsxa, korzystając z właściwych narzędzi. Co jest w tym dziwnego? W praktyce dotyczy to tylko anonimowych gości.
Zarejestrowani użytkownicy nają prawo pisać to, co uważają za stosowne. Anonimowi goście - nie wszystko. Każdy gość może się zarejestrować.
L.

Gość

Wysłany: 2025-09-25, 06:35   

TX masz syndrom sztokholmski. Widzisz cale to badziewie i amatorszczyzne, ale nie umiesz przyznac, ze powinno sie powiedziec temu stanowcze nie i podjac ostre kroki, tylko bronisz obecnej rzeczywistosci polskich wyscigow jak slepo zakochany.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-09-25, 07:09   

...podjąć "ostre kroki"? Jakie?
I czy forum TR jest właściwym miejscem, żeby zmienić wyścigi? I na jakie zmienić?

Gość

Wysłany: 2025-11-20, 17:46   

Tx kłamie i cenzuruje.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-11-20, 17:54   

od moderatora
Powyżej 17:46 istotny fragment tekstu jakiegoś upierdliwego gościa, który przyczepił się do mnie jak rzep do psiego ogona, przeniosłem tutaj zgodnie z wcześniejszą moją zapowiedzią.
Ani nie kłamię, ani nie cenzuruję. Sprawdzam i proszę tutaj o przykłady. L

Gość

Wysłany: 2025-11-20, 20:41   

Nikt nie przechowuje tygodniami wykadowanych przez teiksa wpisów, a było ich bardzo wiele

Gość

Wysłany: 2025-11-20, 20:48   

"Za posty które usuwa tx nikt nikogo nie pociągnie do odpowiedzialności, nic obraźliwego w nich nie ma. To tylko fobie i cenzura teiksa."

Ten również został usunięty po deklaracji, że nie będzie cenzury i pozostał bez odpowiedzi.
Kilkanaście merytorycznych, kulturalnych postów zostało skasowanych w ostatnich kilkunastu tygodniach. Posty których treść nie spodobała się teiksowi. Nie będzie teraz ich odtwarzania bo nikt ich nie zapisuje.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-11-20, 21:36   

Moderator w odpowiedzi
Szanowny gość opublikował w ostatnim czasie kilkadziesiąt wpisów, kopii dokładnie o tej samej treści, z których wynikało, że tx "kłamie i cenzuruje". Usunąłem je jako moderator z oczywistego powodu, gdyż nie zawierały ani jednego przykładu owej cenzury, o kłamstawch nie wspominając..
Podobnie i teraz. Prosiłem dla sprawdzenia o podanie przykładów, no i co? I znów jest tylko ogólny zarzut. Szanowny gość twierdzi, jak czytam, że nie pamięta dokładnej ich treści, tych swoich wpisów. Może zatem przynajmniej pamięta, o czym pisał w tych rzekomo merytorycznych i ocenzurowanych wpisach. Jakie krytyczne uwagi, jeśli takie były, zostały rzekomo ocenzurowane i NA JAKI TEMAT? Poza rzecz jasna tematem "tx kłamie i cenzuruje". Nadal wierzę, że prowadzę rozmowę z kimś rozsądnym, a nie pomyleńcem. Pozdr. L

Gość

Wysłany: 2025-11-20, 22:49   

Też mam cichą nadzieję, jak chyba wielu użytkowników tego forum, że obecny moderator nie jest pomyleńcem.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-11-21, 10:34   

...a jest jakaś nadzieja, że ostatni gość napisze też coś do rzeczy?
Jung zapytałby: Kim jest, gdy nikt gościa nie widzi? L.

Edek
Gość
Wysłany: 2025-11-22, 20:07   

Jolly Jumper biegł we włoskim SL jak pies za tramwajem i umierał na prostej, a tymczasem czytam komentarze, że to spory sukces. Wszyscy powariowali? :P

tx 
Dżokej

Wysłany: 2025-11-22, 22:13   

Tu ten wyścig z JJ, San Siro 22.11.25, a przy okazji stajnia Nova
https://www.facebook.com/...100063619860579
Zabrał się na prostej z czterema końmi, ale nie dał rady. Poniżające "jak pies za tramwajem" nie pauje tutaj. L.

Fredek
Gość
Wysłany: 2025-11-22, 22:25   

Klasyczne wstydu nie było. Też nie uważam, że jak pies za tramwajem. Chyba nie jego tor, ani dystans. Obsada jak na G3 średnio-słaba. Włoskie wyścigi co roku ocierają się o hurtowe obniżki statusu abo nawet wypadnięcie z systemu pattern przez długie obsuwy w wypłacaniu nagród. Poziom bardzo tam spadł dlatego polskie konie wypadają tam przyzwoicie.

Gość

Wysłany: 2025-11-23, 09:26   

cztery miejsca płatne w tej gonitwie.

Gość

Wysłany: 2025-12-03, 15:57   

https://torsluzewiec.pl/gala-zakonczenia-sezonu/

Odpowiedz do tematu