Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozpoczęcie sezonu
Autor Wiadomość
kostor 
Dżokej

Wysłany: 2016-04-08, 12:42   Rozpoczęcie sezonu

Jest już zapiska :D

http://torsluzewiec.pl/wp...016-Zapiska.pdf

Mnie najbardziej ciekawi z jakiej strony pokaże się Subiectum, w debiucie wypadł obiecująco :D

Koniofan 
Dżokej
Koniofan

Wysłany: 2016-04-08, 13:21   

I już za chwilę, już za momnecik ,nasze szaleństwo zacznie się kręcić :mrgreen:
Proszę o info ,od zaznajomniomych ,czy są jakieś zmiany: stawki,od ilu koni trójki i czwórki ,jakie bedą zakłady,czy są nowosci i od którego biegu kwinta -czy od 2-giego ?To jest b. ważne, bo w programie na sezon widzę na poczatku ,po dwa biegi kusaków w jednym dniu , począwszy od kolejnej dwudniówki...i mam nadzieję ,że nie będą zabójcami kwinty, a program będzie ładnie ułożony , bez kłusaków w kwincie . Iiiiiiiiii.............zaraz bedzie -ruszyyyyłłłyyyyyy!!!....czyli poszły konie po betonie :mrgreen: :lol: :!:

Kioto 
Dżokej

Wysłany: 2016-04-08, 19:18   

Z tydzień temu dowiadywałam się u rzecznika toru, Pana Puczena czy przewidywane są nowe rodzaje zakładów czy zmiany stawek za zakład, ale otrzymałam odpowiedź, że wszystko co do gry na torze, pozostaje bez zmian.

Master Bars
Dżokej

Wysłany: 2016-04-08, 20:31   

http://torsluzewiec.pl/wp...G/2016/PG_1.pdf

Koniofan 
Dżokej
Koniofan

Wysłany: 2016-04-09, 10:45   

W skróconym programie od gonitwy VI jest podane kolorem czerwonym "mała kwinta" i to z gwarantowaną pulą 15 tys. zł -pytanie więc , co to jest , wyglada na triplę ???

słonik 
Dżokej
Kto pyta nie błądzi

Wysłany: 2016-04-09, 16:14   

Jak na stronie jest skrócony program to sprzedaży będzie pełen format? z wynikami jak konie biegały w gonitwach? tak mam to rozumieć?

gambl100procent
Dżokej

Wysłany: 2016-04-09, 17:17   

a jak wam się podoba zmiana: w wyścigach tylko dwójki, aby był porządek musi startować/być zgłoszone minimum 8 koni ?

Koniofan 
Dżokej
Koniofan

Wysłany: 2016-04-10, 11:48   

Znowu nieodpowiedzialni ludzie zaczynają pogłębiać swe złe rządy. :evil: Nastąpi kolejny spadek obrotów i odejście ludzi od gry w totku końskim . I pomysleć ,że porządek od zawsze był najpopularniejszą grą ,a tu niezrozumiałe decyzje ludzi, bez pojęcia- na co liczą, o co im chodzi i kto im na to pozwala .Czym się kierują ,jakie mają cele i plany. Czy chcą całkowicie zniszczyć grę na wyścigach konnych :cry: :evil:
Jest rzeczą jasną jak słońce ,że czwórki i kwinty powinny być max za stawkę .po 2 zł, a nawet przy grze systemowej tańsze.
Porządki powinny być od 6 konnej stawki ,trójki od 4 koni , czwórki od min .6 koni biorącąch udział w gonitwie -tylko to może zwiększyć śmieszne wręcz obroty, a tym samym wypłaty w totalizatorze i uatrakcyjnić grę .
Ile razy to można wałkować -ludzie opamiętajcie się i przypomnę: w USA można grać zakłady o dużym stopniu trudności trafienia , za stawkę min. 10 centów , ale wyścigi w Polsce ,w mniemaniu niektórych ,sa lepsze niż w stanach :P i nie mogąc znaleźć sposobu na uatrakcyjnienie gry i podniesienie obrotów, wymyślają bzdurne rozwiązania ,odchodząc od tego co dobre i sprawdzone zarówno u nas ,jak i na świecie , a tym samym niszczą wyścigi. A może to celowa dywersyjna ,krecia robota ? Może komuś na tym zależy , bo jeśli nie , to można tylko stwierdzić :dyletanctwo i głupota nie zna granic :!:
:( :evil:
Nielegalni bukmacherzy będą się cieszyć i zanotują wzrost swoich obrotów ,bo zaczną przyjmować porzadki na swoich zasadach ,po swoich stawkach i kursach.Brawo ktoś im robi wspaniały prezent -ciekawe ,co jeszcze można zepsuć w dalszej kolejności na wyścigach? ale pole do " wspaniałych rządów" i "rewelacyjnych decyzji", jak widać, jest nieograniczone :shock:

Karakan
Uczeń

Wysłany: 2016-04-10, 19:58   

Witam, napiszę tak. Nie jestem z Warszawy, ani
okolic, do pierwszego punktu zakładów mam około 50 km. Wyścigi konne
traktuję jako zabawę i hobby dlatego też co weekend i w soboty i w
niedziele jeżdżę taki kawał drogi by pograć na wyścigi. Nie jestem
wielkim znawcą i fachowcem dlatego moim jedynym źródłem wiedzy był
program na stronie sluzewiec.pl. Nie jestem w stanie jechać po program tyle
kilometrów w tygodniu gdyż w tym punkcie gdzie gram program jest
dostępny tylko w czwartki między 13-14. Mam obowiązki zawodowe, które
uniemożliwiają mi przyjazd ale czy wyobraża ktoś sobie jechać taki
kawał po program? Ktoś mi napiszę, że chodzi o zarobek o te 9 zł. Ale w punkcie gdzie gram nie ma kasy fiskalnej więc i tak zawsze programy były dawane za free. Po co ten skrót programu, po co mi info o pulach jak nie wiem co grać?!

wiesniadze 
Uczeń

Wysłany: 2016-04-10, 20:10   

Jeżeli tak to ma wyglądać to nei gram w tym roku . Myślę że poza Warszawą będzie takich wielu.

słonik 
Dżokej
Kto pyta nie błądzi

Wysłany: 2016-04-10, 21:39   

To paranoja żeby w 7 koniach nie można było zagrać porządku.

kostor 
Dżokej

Wysłany: 2016-04-11, 09:21   

@Karakan.

Oni wiele ruchów podejmują bez głębszego przemyślenia, tak więc zaproponuj im rozwiązanie problemu - np wprowadzenie prenumeraty programu. Ja im zaproponowałem wprowadzenie karnetu tylko do strefy B i wprowadzili.

kostor 
Dżokej

Wysłany: 2016-04-12, 11:58   

Rozwiązanie dla osób, które nie mają możliwości kupienia programów w punktach: "tak jak w poprzednim sezonie można zamówić program. Należy w tym celu zgłosić mailowo zamówienie na wybrane mityngi lub cały sezon pod adres: sluzewiec@totalizator.pl oraz przelać odpowiednią kwotę: program na dwudniówkę kosztuje 9 zł, w przypadku mitingów jednodniowych 5 zł (17.04, 25.09, 13.11, 20.11)"

Joga 
Dżokej

Wysłany: 2016-04-12, 15:34   

Programy wyścigowe są już do nabycia na Torze, jak i zdaje się we wszystkich punktach kolportażowych (u nas w Piasecznie można je od rana kupować, choć zawsze najwcześniej były we wtorki wieczorem :) )

Espadero
Dżokej

Wysłany: 2016-04-12, 16:52   

Kostorze , karnety do strefy A są rownież .

Odpowiedz do tematu