|
Tower Racing Forum
|
|
Kwinta |
| Autor |
Wiadomość |
słonik
Dżokej Kto pyta nie błądzi

|
Wysłany: 2016-04-16, 20:03
|
|
|
Kwinta na pierwszy dzień wyścigowy
G3 2,5
G4 1,4
G5 2,3,4,7
G6 2,5
G7 1R9 |
|
|
|
 |
gambl100procent
Dżokej

|
Wysłany: 2016-04-16, 22:40
|
|
|
G3 2,5
G4 1
G5 2,3,7
G6 3
G7 1
takie tam za 18 PLN |
_________________ Żyj śmiało |
|
|
|
 |
Benny The Dip
Uczeń

|
Wysłany: 2016-04-17, 08:07
|
|
|
G1 1,3,5
G2 1
G3 2,6,7
G4 1,2,9
G5 1,6,9 |
_________________ BTD |
|
|
|
 |
kostor
Dżokej

|
Wysłany: 2016-04-17, 08:13
|
|
|
3:5
4:1,4
5:2,4,7
6:5,9
7:1
36zeta |
|
|
|
 |
Espadero
Dżokej

|
Wysłany: 2016-04-17, 08:32
|
|
|
Witam , czas zacząć zabawę .
Kwinta 17.04
Gon 1) 1 - 3 - 5
Gon 2) 1 - 4
Gon 3) 2 - 4 - 6 - 7
Gon 4) 3 - 4 - 9
Gon 5) 1 - 9
Życzę wysokich wygranych i do zobaczenia na torze )) |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-04-17, 11:52
|
|
|
Witam w nowym sezonie- i zaczynamy typowanie:
III-2,5
IV-1,4
V-2,3,7
VI-2,3,5,9
VII-1,9,10,11
Propozycje słupów: Muzahim,Lafayett,Carneau,Subiectum
No i do boju ! |
_________________ Koniofan
 |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-04-17, 19:41
|
|
|
Solidne fuksiarskie lanie na otwarcie ,ale jest kumulacja i w sobotę odbijamy swoja kasę z naddatkiem |
 |
|
|
|
 |
Kioto
Dżokej

|
Wysłany: 2016-04-17, 21:47
|
|
|
No, w sobotę trzeba trafić, bo w niedzielę w kwincie KŁUSAKI!!!!
W VI gonitwie - 11 kłusaków! |
|
|
|
 |
Horam
Uczeń Horam

|
Wysłany: 2016-04-17, 22:45
|
|
|
| SOBOTA - KWINTA 50 000 ZŁ - będzie się działo!!! |
|
|
|
 |
słonik
Dżokej Kto pyta nie błądzi

|
Wysłany: 2016-04-18, 14:12
|
|
|
Nie popadajmy paranoje że w niedziele przez kusaki będzie trudno trafić kwintę ja tej 6 Gonitwie
widzę takie kłusaki numer jeden Serenade du Betz i dalej Tequila Dance, Vahine du Lys, Uxia d’Albret i na przyczepkę Usita. |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-04-18, 19:06
|
|
|
No ładnie Słonik -podajesz 5 koni do gry w "kłusych" a biegnie 11 szt. i nie ma pewności ,czy przejdziesz z kwintą .Ciekawe ile tak kwinta bedzie więc kosztować. Ryzyko jest zbyt duże i nikt przy zdrowych zmysłach nie powinien grać tej kwinty .Czyli mamy teraz taką sytuację ; praktycznie nie mozna grać porządków i czwórek, a kwinta jest dla hazardzistów i szaleńców ,czyli innymi słowy -takim wyścigom dziękujemy., Ja uważam się jeszcze za normalnego i grać nie mam zamiaru....co też zalecam innym.Należy chyba zacząć bojkotować grę na wyścigach konnych ,moze to przyniesie jakieś pozytywne rezultaty i przyjdzie oświecenie na niektórych decydentów ,w co jednak wątpie ,bo "beton" i głupota są zbyt silne i nie do ruszenia. Niektórzy łudzili sie ,że jak rządy przejmie PiS nastąpią radykalne i gwałtowne pozytywne zmiany na wyścigach ,niestety jest coraz gorzej i końca dominacji zła nie widać. |
 |
|
|
|
 |
Espadero
Dżokej

|
Wysłany: 2016-04-18, 19:50
|
|
|
| Koniofanie , podałeś poprzednia kwintę, wytypowałeś ją za 600 zł i tez trafiłeś 2 konie .Słonik w niedziele towarzyszył mi w namiocie i gdybym bardziej uwierzył w Farhe o której dyskutowaliśmy siedząc w Hotelu ze Śłonikiem to by kwinta była trafiona .A poza tym słonik jest fachowcem wystarczy obejrzeć początek ligi mediów .Nigdy nie ma pewności kiedy wstawiamy 6 a biegnie 7 sam sie kiedyś przekonałem .:))))) |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-04-18, 20:26
|
|
|
Miałem ,ale nic nie grałem ,bo czułem fuksy na kilometr i już miałem napisać ,że nikt nie trafi-a typować dla zabawy mozna zawsze -tak mnie wkurzyli brakiem porządków ,że się na wyscigi wypiołem zadkiem i tylko ogladałem na necie -i dobrze bo podobno burdel na torze, był taki ,jak nigdy a smiem wątpić w fachwość Słonika ,niestety, ma zbyt mały staż,ale dobrze sie kręci na torze ,stąd ma konie do gry |
 |
|
|
|
 |
Espadero
Dżokej

|
Wysłany: 2016-04-19, 08:19
|
|
|
| Nie wiem jaki był bałagan ale pewnie był bo ludzi było bardzo dużo . Ja odniosłem się do wpisu Twojego Koniofanie a zwłaszcza do tych kretynów hazardzistów .Mnie sie zwyczajnie nie podoba jak ktoś tak pisze o mnie , bo ja też należałem do grających na koniec podkreślając Twoja wypowiedz co do porządków to masz słuszną rację , powinny być . Na koniec zostawiłem sobie fachowość słonika , słonik typuje 3 lata ja 43 ale przyznam szczerze że nie zauważyłem braku znajomości tematu u niego i co by nie mówić to szanuje jego wypowiedzi tak samo jak każdego innego a zapewniam Cie że słonik je posiada . Kiedyś może byłoby inaczej Polskie hodowle koni były znane nam od zarania a teraz , teraz Irlandia , Francja GBR co znajedziemy to wiemy . ))))))))) |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-04-19, 20:30
|
|
|
Drogi Espadero
Jesteś strasznie przewrażliwiony i niepotrzebnie bierzesz wszystko do siebie.Proszę czytaj, to co się pisze uważnie .Nie pisałem o kretynach i nie zrozumiałeś o co mi chodzi ,więc wyjasniam dosadniej:
-to rządziciele wyścigowwo-totkowi traktują graczy jak barachło i śmiecie
-praktycznie kasują porządki i czwórki ,gry najbardziej popularne i przynoszące w każdym biegu największe zyski i największe obroty-to się w przysłowiowej "pale" nie miesci, jak można rezygnować z dochodu z każdej gonitwy i zmuszć kogoś na siłę do gry w innych zakładach,nikt nie pójdzie na tor i nie będzie walił bezmyslnie pieniędzmi ,tak jak sobie tego życzą "mądrale" z totka końskiego
-ich działania są beznadziejne, głupie ,nieprzemyślane i na krótką metę, bo nie maja pojęcia, za grosz, o wyścigach i grze, na nade wszystko psychologii graczy na wyscigach konnych-to nie gra w numerki ,jak totku klasycznym
-jeśli chodzi o kwinty ,to już dawno stwierdzono ,że kłusaki są zabójcami kwint i gdy tylko gonitwy z ich udziałem są w kwincie ,gracze nie chcą grać i ryzykować ,bo gra w nich przypomina loterię,Dlatego też ,ja nigdy, w takich kwintach nie gram ,bo po co mi zbędne ryzyko i zwróciłem uwagę ,że Słonik zaczyna "modzić" ,że niby mozna grać i podaje ich aż pięć do gry -pytanie po co się do takiej kwinty w ogóle dotykać ,bo z mnożenia i tys. zł moze być mało na obstawienie kwinty ,a i tak można łatwo przegrać ,bo na przestrzeni lat widzieliśmy ,co się w "kłusych" wyprawia i niejeden cwaniak zmoczył w nich tyłeczek ,aż miło i wybili mu z głowy grę w "dorożki" na torze , jak kto woli rydwany lub siewniki
- powracając do 'Fachowości " Słonika -dla mnie fachowiec na wyścigach to np.red. Zieliński,tr. Walicki czy tr , Kozłowski albo Pani D. Kałuba itd ,więc temat fachowości proponuję zamknąć , a że Słonik czasami coś dobrze wytypuje -tylko nie wiadomo ,czy sam z siebie ,czy z "dobrego nadania", to należy się cieszyć, i niech wygrywa wory kasy,daj mu Boże - a jak chcecie grać w biegach z udziałek kłusaków ,walcie śmiało ,ale pochwalcie się wygranymi na forum....moim zdaniem ...głupich nie sieją ,ale sami się rodzą i daja ponieść bezmyślnej niepotrzebnej,ryzykanckiej grze
No koniec gadki ,czas na Legiunięęęę -dawać na mistrza |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,109 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|