|
Tower Racing Forum
|
|
typy na dziś |
| Autor |
Wiadomość |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2026-04-22, 16:08 typy na dziś
|
|
|
Mejsce dla gości, jak w tytule.
Kto ma typa na dziś i dlaczego akurat ten?
Uwaga moderatora:
kasuję typy bez choćby krótkiego uzasadnienia. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2026-04-22, 16:45
|
|
|
| Stawiam na Tolka Banana. Uzasadnienie: potrafił wyrwać Kariokę, to z wszystkimi sobie poradzi. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2026-04-25, 19:00
|
|
|
| Trener Ziemiański zapisał 4 konie i wszystkie są pierwszymi faworytami. Zmieści się chociaż jeden w porządku? Ja mam poważne wątpliwości. |
|
|
|
 |
Alef
Gość
|
Wysłany: 2026-04-25, 23:27
|
|
|
Nagroda Strzegomia to był zwykle pierwszy etap w drodze do DERBY. Ciekawy wyścig z teoretycznie mocnymi faworytami koni ze stajni MIllenium., ale to są tylko wyścigi. I tak pokrótce o wybranych koniach wg mojej oceny.
NOMAS FAHAD - na jesieni ub. r stopniowo dochodził do formy. Wygrał dwa wyścigi, ale w słabej stawce. 4 kg ulga wagi daje mu szansę na m-ca 2-3
ONLY LUCK - zwyciężała 3-krotnie, w tym listed w Hannoverze, ale tylko wśród klaczy. Jest zapisana 31.05. do II grupego wyścigu German 1000 Guineas w Dusseldorfie. więc w Strzegomia nie powinna być za mocno jechana.
AKSIOS - zimowy faworyt, ale w mojej ocenie nagroda Min. Rolnictwa ma większą wartość sportową od nagr. Mokotowskiej.
KARTACZ - na poczatku swojej kariery wygrał szybko dwa wyścigi i póżniej już tylko "brał udział". Konie
tr.Wyrzyk wydaja się b.dobrze przygotowane do sezonu i trener ma o nim dobre zdanie.
KARTEL CODE - na początku przegrał z b.dobrymi Felix Guido i Grumanem, pózniej przyszła nagr. Min. Rolnictwa i 2 grupowe łatwe wygrane, może sprawić niespodziankę.
W rezultacie mój typ:
Kartel Code/Kartacz
od moderatora: dodałem wynik z PKWK wraz z powtórką ( 26.04.26 g.3, nr. gon 11)
https://homas.pkwk.org/wyszukiwarka/race |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2026-04-26, 12:23
|
|
|
| Gdzie znaleźć stan toru? Nie ma tej informacji przy wycofanych koniach |
|
|
|
 |
Gość
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2026-04-26, 12:54
|
|
|
| DZIĘKI. Stan toru z piątku, godz. 7.46. Niezbyt przydatny |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2026-04-26, 13:30
|
|
|
| 3,5 elastyczny. Podali na trafonline |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,041 sekundy. Zapytań do SQL: 8
|