Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Rabantek ante portas
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: 2026-05-16, 13:29   

tx napisał/a:
Księżycowe rozważania ostatniego gościa z błędnym założeniem, że "nie ma informacji".
Informacji o wyścigach i zakładach jest mnóstwo, tylko współcześnie trzeba umieć je wyszukiwać i czytać ze zrozumieniem. L.

… trzeba umieć je wyszukać… Tx, wybacz. Odklejka całkowita. Jutro Rulera, bądź kolegą i naucz mnie wyszukiwać te informacje… żeby było Tobie łatwiej, załóż sobie, że to 2000 G. Do dzieła.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 13:42   

Tak tx. Pokaż nam publikacje na temat Nagrody Rulera I informacje na temat koni, jakieś wypowiedzi, rozmowy, analizy. Co nam przygotował TS z PKWK.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2026-05-16, 14:05   

Pytanie do ostatnich gości, do jakiej kategorii należą?
Ja w części jestem graczem, gram teraz poprzez znakomity jak dla mnie Trafonline i wszystko, co mi potrzeba znajduję jako gracz bez problemów.
Wcześniej w tygodniu muszę, wiadomo, pracować nad sobą. L.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 14:33   

tx napisał/a:
Pytanie do ostatnich gości, do jakiej kategorii należą?
Ja w części jestem graczem, gram teraz poprzez znakomity jak dla mnie Trafonline i wszystko, co mi potrzeba znajduję jako gracz bez problemów.
Wcześniej w tygodniu muszę, wiadomo, pracować nad sobą. L.

...pracować nad sobą... 😂 chyba kopać w internecie za ochłapami informaji... znakomity Trafonline... Gość miał rację, że Tx jest hamulcowym wyścigów w Polsce. Jak Tx jakiemuś kolejnemu głupkowi zasiadającemu na fotelu prezesa trafu powie, że Trafonline jest znakomity to prezes posłucha i z tego dziadostwa nic lepszego nie zrobi... Boże drogi, trzymaj mnie w miłości do bliźniego, bo zostaję wystawiany na potężne próby...

tx 
Dżokej

Wysłany: 2026-05-16, 14:39   

do ostatniego gościa
Trafonline.pl nie dla idiotów! L.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 14:41   

Polemika z tx nie ma sensu. Facet odleciał.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 14:58   

tx napisał/a:
do ostatniego gościa
Trafonline.pl nie dla idiotów! L.

Masz rację, jest dla graczy. Tylko jest prowadzony przez idiotów i gracze przez to idiocieją. Jesteś tego przykładem...

tx 
Dżokej

Wysłany: 2026-05-16, 16:17   

ostatni gościu, później odpowiem, bo myślę, czy i co tu wziąć do ręki (16.05, gon 3).
dodane
A wygrał i to jak Wildchance. Dzika szansa na Derby Wiktorii Żaczek i właścicieli.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 18:04   

tx napisał/a:
ostatni gościu, później odpowiem, bo myślę, czy i co tu wziąć do ręki (16.05, gon 3).
dodane
A wygrał i to jak Wildchance. Dzika szansa na Derby Wiktorii Żaczek i właścicieli.

Tak Tx, koń wygrywa gonitwę na 1800m w czasie 1'57,2'' (20,1-31,0-32,7-33,4) i jest dla Ciebie derbowym prospektem… Umiesz w sarkazm, oj umiesz.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 18:21   

Przestańcie poważnie traktować internautę o nicku tx. To amator, który nie orientuje się co się dzieje. Przecież Wildchance nawet nie ma zgłoszenia do Derby i nie jest pod tym kątem przygotowywany.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 18:23   

W TV ten dzień wygląda...smutno. Bezbarwne. Część gości dostosowała sie do komunikatu o różowych outfitach. Prowadzący konie do Nagrody Wiosennej bez zmian. Dresy w pasy i adidasy. W większości niestety. Drodzy trenerzy i właściciele tychże: tak bardzo zaakceptowaliscie ten widok, ze jesteście z tym ok?

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 18:24   

Ta sobota na Służewcu to przykry widok i kompromitacja organizatorów z TS i PKWK. Pierwszy klasyk sezonu a na torze pustki. Więcej ludzi było jak biegały konie w trzeciej grupie, bo był Galopfest. Obawiam się, że z każdym miesiącem będzie coraz gorzej.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 18:56   

tx napisał/a:
dodane

A z kim miał przegrać?
Poważny trener konia który wygrał z debiutu jako 3-latek nigdy by nie zapisał do tyłu na wiosnę. Jednym głupim ruchem młoda trenerka popsuła mu sezon.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 19:08   

Popsuła to chyba niewłaściwe słowo użyte przez gościa powyżej. Raczej przez ten zapis po prostu stracił Wildchance prawdopodobnie jedno zwycięstwo w grupach.

Gość

Wysłany: 2026-05-16, 20:51   

Anonymous napisał/a:
Ta sobota na Służewcu to przykry widok i kompromitacja organizatorów z TS i PKWK. Pierwszy klasyk sezonu a na torze pustki. Więcej ludzi było jak biegały konie w trzeciej grupie, bo był Galopfest. Obawiam się, że z każdym miesiącem będzie coraz gorzej.
Mialbys satysfakcję jakby tak było, co? 11 stopni i lał deszcz cały dzień do pierwszej gonitwy to czego się spodziewałeś? Że pół województwa się zjedzie? Powodzenia. Było lepiej niż można się było spodziewać jak na taką pogodę.

Odpowiedz do tematu