|
Tower Racing Forum
|
Nareszcie - gra przez internet! |
Autor |
Wiadomość |
Chandelle
Uczeń

|
Wysłany: 2019-08-05, 19:53
|
|
|
otto77 napisał/a: | Potrzebny jest numer dowodu, zdjęcia dowodu (pliki jpg) oraz numer konta bankowego.
Obrazek |
Z czego wynika konieczność przesłania zdjęcia dowodu osobistego? Jak operator uzasadnia to żądanie? |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2019-08-05, 20:00
|
|
|
Co na to Urząd Ochrony Danych Osobowych ??? Czy to zgodne z prawem??? ......gdzieś tam chcieli od sędziów tylko nazwiska i imiona poparcia , a gdyby tak chcieli skany ich dowodów i konta,...a krzyk się zrobił pod same niebiosa i wszystko zablokowali, chroniąc dane ...a tu coś takiego i cisza , spoko , .....a bo tylko kaskę chcą wyrwać za pomocą Trafonline od graczy??? ...... Ciekawe, jak te dane są chronione ??? |
_________________ Koniofan
 |
|
|
|
 |
error1119
Uczeń

|
Wysłany: 2019-09-02, 18:44
|
|
|
Witajcie,
Podczas trwania 2 wyścigów równocześnie Służewiec/ Francja, Służewiec/ Partynice jaki macie podgląd w zakładce prognozy wypłat? Możecie zobaczyć oba? Wczoraj widziałem tylko prognozę z Francji i to jakiegoś starocia. Służewiec tylko w relacji w podglądzie na żywo. |
|
|
|
 |
otto77
Uczeń

|
Wysłany: 2019-09-02, 22:26
|
|
|
Miałem to samo, widziałem tylko prognozę z Francji. Zadzwoniłem do traf i Pani podziękowała za uwagę i to tyle, dalej widziałem tylko Francje, zapytałem się jeszcze dlaczego nie można grać kwintę, triplę itp.online, na co Pani że pracują nad tym, dopytuję a w czym problem? przecież nie informatyczny i dostaję odpowiedź, że informacja ukaże się na stronie. Dziwne, że firmie traf nie zależy na klientach w sieci, a rynek z ogromnym potencjałem. A Tor Służewiec to już kompletnie zero informacji o możliwości grania online, zero. Nie wiem kto zajmuje się marketingiem na Służewcu, ale moim zdaniem osiągi ma słabe widać to po ilości ludzi na trybunach;) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,045 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|