Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sezon 2016 na Partynicach
Autor Wiadomość
Lighthouse
Uczeń

Wysłany: 2016-07-22, 12:36   

Prawdziwy majstersztyk. W ciągu dwóch tygodni zrobić z Capitana Pegaza. Ha.Ha.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2016-07-22, 14:23   

Captain Aragorna doprowadził do formy trener Janusz Kozłowski w miasteczku wyścigowo-treningowym na Sluzewcu w Warszawie. 12 czerwca wygrał dobrze obsadzoną gonitwę na Slu. Czeski trener dołożył doświadczenie w startach we Francji.

Nie wiem natomiast o co chodzi Delicji w jej niezrównoważonym ostatnim wpisie. Delicja napisała pięć postów od 15 grudnia do 13 lipca na temat Partynic, a właściwie wrocławskich władz wyścigowych (ten pierwszy przeuroczy), w ostatnim partynickim wpisie wskazuje winnego podania dopingu Uczitelce Tanca (a właściwie rzuca cień podejrzenia), następnie od 18 lipca napisała trzy posty, w których pojawia się tx, w dwóch z nich Delicja pisze, że "nie jest głupia".

dodane
"niezrównoważony" w odniesieniu do bodźca

Jusia
Uczeń

Wysłany: 2016-07-30, 15:46   

Państwo wybaczą chwilowy niebyt.Udaję.że prowadzę górach gosp.rolne i albo net szwankuje albo dziecki z wakacji trza zawieść i przywieść.
11000 koron miesięcznie plus zęby plus werkowanie.Klacze na razie robią dobre wrażenie, z czego jedna postanowiła rosnąć( czyli czarno to widzę, a pieniądze trzeba było wydać na buty i/albo przepić).
Jeżeli zaczną biegać zawiadomię.
Poza tym:Szanowny Pan tx mnie sprawdza?Czyli każdy, kto się nie zgadza z P.Sawką jest nędznym prochem i lepiej żeby zamilkł?
No cóż, W 2001 należałam do U. Wolności i nawet W. Frasyniuk raczył mieć do mnie pretensje( a to bardzo niemiłe przekonywanie było , więc jestem przyzwyczajona do fochów).
Z tym, że za te 11000 koron jest naprawdę pełna obsługa kobył i mają( nie wierzę w to co piszę) nawet lepiej niż w okolicach Kildare, skąd je kupiłam. Aaaaa i trener (jednocześnie)właściciel stajni cierpliwie czekał 2 mies. na płatności( się w interesach omskłam).I aż boję sięstrach się przyznać gdzie stoimy, bo tu chcą resortowość dzieci sprawdzać.

Odpowiedz do tematu